Referenser

Genom åren har vi fått många bra referenser, här kan du se några:

Tryckluftservice är en av dom absolut bästa och service inriktade företag som OLW anlitat vad det gäller leveranssäkerhet, driftsäkra maskiner och snabb reagens när vi behöver hjälp.

Klas Wahlgren
Undehållschef, Produktion
OLW Sverige AB

 


 

Vi på Munkfors Sågar är mycket nöjda med Tryckluftservice och de har en bra kompetent personal. Kommer alltid när det är problem vilket sällan är på grund av deras bra service program.

Per-Olov Hallberg
Technical Manager, AB Munkfors Sågar

 


 

Vill bara TACKA för en snabb utryckning och hjälp. Ni var här på 3 min. när vi behovde snabb hjälp med våran kompressor. Mycket bra service!

Margareta
Kliniksamordnare
Evidensia Djursjukhuset Karlstad

 


 

När det blev aktuellt med byte av kompressorer kontakta vi tre leverantörer. Tryckluftservice var inte den billigaste, men deras engagemang för just oss imponera så mycket så vi köpte av Tryckluftservice.

Bengt Levander
GKD GEFLE – KARTONG – DISPLAY

logo

 


 

Tryckluftservice i Karlstad valdes som leverantör av kompressorer och luftbehandlingsutrustning när Åmotfors Energi byggde avfallsförbränningsanläggningen 2009. Service och underhåll har efter idrifttagningen skötts på ett oklanderligt sätt och tillgängligheten har konstant varit 100 %. Tryckluftservice har i många år kännetecknats av god serviceanda och stor lyhördhet för kundens krav och behov.

Anders Forsberg
Underhållschef Åmotfors energi
ladda ned


Tryckluftservice är ett företag som alltid ställer upp och hittar kundanpassade tekniska lösningar.
De är lätta att ha att göra med och vi kan verkligen rekommendera dem vid behov av tryckluft.”

Marjo Rundqvist – Bycosin
Chief Procurement Officer (COP)
untitled